Khutbah Idul Adha 1442H/2021M (Bahasa Jawa) PCNU Trenggalek

Wonten wekdal menika, mangga kita tingkataken anggenipun taqwa dhumateng Allah Swt, artosipun mangga perintah-perintah wajib saha perintah-perintah sunnah katindakaken kanthi sae

Khutbah Idul Fitri 1441 H PCNU Trenggalek: SABAR ING DALEM UJIAN (Bahasa Jawa)

  Kuthbah I   اَللهُ أَكْبَرُ  (×9) ،  لاَ إلٰهَ إلاَّ اللهُ…

Unduh File Khutbah Idul Adha 1439 H LDNU Trenggalek

NU Trenggalek – Dalam rangka menyambut datangnya Hari Raya Idul Adha 1439…